Handtassen: zowel praktische als stijlvolle accessoires

Van handtassen kun je er nooit te veel hebben. Een handtas is een onmisbare accessoire voor iedere vrouw. Tassen zijn niet alleen praktisch om honderd-en-een dingen in mee te nemen. Ze zorgen ook voor de finishing touch bij het samenstellen van je outfit en maken jouw look compleet. Daarom zijn tassen ook in veel modellen, kleuren, stoffen en stijlen te koop.

Ruim en praktisch

Handtassen voor praktisch gebruik hebben meestal een behoorlijk formaat. Je kunt er dan ook heel wat in kwijt: je sleutelbos, autopapieren, een flesje water voor onderweg en eventueel make-up om tussendoor je lippen of ogen even bij te werken.

Ga je met kinderen op pad, dan herken je dit vast wel: een fruithapje, iets lekkers, een speeltje of boekje om ze zoet te houden, alles moet mee! Het is fijn als je dan een stevige tas hebt, bijvoorbeeld van leer, waar alles in past. Ook als je een dagje gaat shoppen, kun je eigenlijk niet zonder zo’n handige tas.

Stijlvol accessoire

Heb je een date in een leuk restaurant of ben je uitgenodigd op een feest, dan kies je misschien liever voor een kleinere tas. Vaak stem je dan je handtas af op je outfit en schoenen. Met bij iedere tas bijpassende accessoires als portemonnees en telefoon hoesjes in dezelfde stijl kom je helemaal stijlvol voor de dag.

Tassen voor deze gelegenheden zijn er in allerlei modellen en stoffen. Met of zonder schouderband, met glitters en opvallende details, of in een stoere versie met gespen. Zo vind je voor iedere gelegenheid en outfit wel een passende tas.

Verschillende stoffen

Handtassen worden van verschillende stoffen gemaakt, zoals leer, kunstleer, textiel of kunststof (polyetheen). De prijzen hiervan verschillen nogal. Leer is natuurlijk duurder, maar gaat wel lang mee en is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt zelfs vetvlekken uit leer verwijderen waardoor een tas van dit materiaal echt jarenlang meegaat.

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar tassen waarin geen dierlijke producten zijn verwerkt. Deze tassen worden, net als voedingsmiddelen “vegan” genoemd. Ook deze zijn in allerlei modellen, kleuren en dessins te koop. Ben je op zoek naar een nieuwe tas, dan heb je keuze genoeg en vind je er altijd wel één die bij jouw (leef-)stijl past.

Theme: Elation by Kaira.
Cape Town, South Africa
elation